Creatieve
kinderfeestjes

Mooizooi organiseert graag het partijtje van uw zoon of dochter. Met restmaterialen uit onze winkel kunnen creatieve knutsels gemaakt worden volgens eigen fantasie en inzicht zodat het eindresultaat altijd uniek is. We bieden de volgende thema’s aan!

  1. Rommelige robots
  2. Maskers
  3. De kamer van je dromen
  4. Zeedieren
  5. Totempalen

Prijs: € 16,50 per kind
(min 6 kinderen) Inclusief limonade en iets lekkers

Workshops
voor scholen

Wij geven ook creatieve workshops aan scholen.
Tijdens deze lesprogramma’s maken kinderen gebruik van de restmaterialen uit ons creatief magazijn. Kinderen leren het meest door het creatieve proces te ervaren. Wij proberen hiermee verschillende doelen te bereiken;

  • Zelfvertrouwen en zelf oplossend vermogen stimuleren
  • Creativiteit en verbeeldingskracht verder ontwikkelen
  • Nieuwe technieken en vaardigheden aanleren

Succesvol
kinderatelier

Wij geven ook creatieve trainingen aan leerkrachten/pedagogen. Wil jij kinderen de vrijheid geven om hun eigen creativiteit te ontdekken en unieke kunstwerken te maken? Dan is de training “Een succesvol Kinderatelier” iets voor jou! Leer hoe je kinderen kunt inspireren om procesmatig te werken met unieke materialen in een stimulerende omgeving.

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en hebben een ongekende creatieve potentie. Met deze training leer je hoe je hun ontwikkeling kunt stimuleren door ze zelf aan de slag te laten gaan in een kinderatelier. Ontdek hoe je de houding van de begeleider en de inrichting van de ruimte kunt optimaliseren om kinderen te laten floreren.

Wil je meer informatie over een van onze workshops neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Fotogalerij