skip to Main Content

Workshops en Feestjes

Mooizooi organiseert verjaardagspartijtjes en workshops

Kinderfeestje

Mooizooi organiseert graag het partijtje van uw zoon of dochter. Bespreek met ons de wensen en wij maken een feestje op maat.

Met materialen uit onze winkel kunnen creatieve knutsels gemaakt worden naar eigen inzicht van de kinderen of de creatieve werkstukken krijgen een wat gerichter thema.

Uiteraard kunt u kiezen uit de bestaande thema’s.

–   Rommelige Robots

–   De Kamer van je dromen

–   Malle Mallen Maken

Rommelige Robots?

Zoek de mooiste materialen bij elkaar en werk met z’n allen aan één grote robot of ieder aan een eigen robot. Maak gaatjes in kroonkurken voor de ogen, gebruik flesjes als benen, of knip zilveren koffiezakken tot gekke haren. In ons magazijn is van álles te vinden!

 

 

De kamer van je dromen?

Tover een doos om tot de slaap/woon/huiskamer (of tuin) waar jij het liefste in zou willen wonen.  Dit kan met stukjes stof, kanten gordijntjes, folie in-de-mooiste-kleuren, tapijtresten, nepgras en alle andere materialen waar jij van droomt.

Malle Mallen Maken?

Doorzichtige Orthopedische schoenmallen kunnen beschilderd, beplakt en genaaid worden zodat er een geweldige schoen ontstaat.
Knopen, kralen, restjes leer en stof… alles is voorhanden!

 

 

Veel mogelijkheden

Wij hanteren een minimum van zes kinderen.

Alle feestjes zijn op leeftijd aan te passen en zijn inclusief limonade/koffie/thee en iets lekkers.

Wilt u uw eigen taart meenemen en samen verorberen tijdens het feestje bij Mooizooi? Dat kan!  Wij hebben bordjes en bestek. Een moment pauzeren voor het uitpakken van kadootjes kan uiteraard.

Kosten: € 15,00 per kind. Feestjes duren ong. 1 ½ tot 2 uur.

Met een kinderopvanggroep komen knutselen? Dat kan.

Voor meer info neem contact met ons op via 023-5767935 of info@mooizooi.nl

Workshops

Kinderen en/of volwassenen kunnen een workshop volgen. Geïnspireerd door materialen of door een idee.

Geheel vrij naar eigen inzicht iets creatiefs maken met materialen uit de winkel. Of om een ambachtelijk werkstuk te maken.

Sinterklaas-surprises maken of kerstversiering; zie de speciale aankondigingen.

Er worden ook workshops georganiseerd om een techniek uit te proberen of aan te leren onder begeleiding van een vakbekwame workshopleider (m/v).

  • Heeft u interesse om een workshop te volgen of te geven?  Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Print Friendly, PDF & Email
Call Now Button
Title